Chat OnlineContactaţi-ne
English
Stiri Artistul nevazator Metin SENTURK a vizitat Europe Eye       Lumea medicala este in doliu       PROF.DR. Omer Faruk YILMAZ colsultantul Europe Eye       Cel mai mare spital privat de oftalmologie       Europe Eye in media       Turismul medical - sansa la viata a pacientilor romani?      
 
Marturii
Album foto
Tur virtual
Solicitare informatii
Teste oftalmologige
Rezultate Online

exindexmultumiri satisfactiaFunctie :
Nume * :
Prenume * :
Adresă de e-mail * :
Telefon * :
Orasul :
Mesaj :
   
 
Artistul nevazator Metin SENTURK a vizitat Europe Eye
Artistul nevazator si Presedintele Fundatiei Mondiale a Persoanelor cu Handicap, Metin SENTURK, sosit la Bucuresti, a vizitat cel mai modern si echipat Spital de oftalmologie " Europe Eye".


Lumea medicala este in doliu
Gral. Bg(r) Prof. Dr. Benone Cârstocea, Preşedintele Societăţii Române de Oftalmologie, un standard de excelenţă în chirurgia oculară şi formator de şcoală, apostol între semenii săi a trecut în nefiinţă, în cursul zilei de azi, marţi, 11 octombrie.


PROF.DR. Omer Faruk YILMAZ colsultantul Europe Eye
PROF.DR. Omer Faruk YILMAZ colsultantul Europe Eye


Cel mai mare spital privat de oftalmologie
Cel mai are spital privat de oftalmologie s-a deschis la Bucuresti in 13 Mai 2011 in prezenta premierului Emil Boc, a primarului capitalei Sorin Oprescu si a altor invitati de onoare.


Europe Eye in media
Lansat în luna mai, Europe Eye Hospital, cu o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi este o investiţie de 20 de milioane de dolari şi este cel mai mare centru de oftalmologie din ţară şi singurul din regiune.


Turismul medical - sansa la viata a pacientilor romani?
Publicatiile Saptamana Financiara si Financiarul (Fin.ro) organizeaza marti, 5 iulie, la Hotel Intercontinental, sala Fortuna, dezbaterea Turismul medical – sansa la viata a pacientilor romani?


This text will be replaced
Acasă      Despre Noi      Personal Medical      Afecţiuni ale Ochiului      Chirurgie Oftalmologică cu Laser

Bubulino.ro Carucioare Copii